Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynuna sarılmak

Rüyada birinin boynuna sarılmak

Rüyada birinin boynuna sarılmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına işarettir.

Rüyada birinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • İş bülümü yapmanız gerekiyor.

Rüyada bir erkeğin boynuna sarılmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boynuna sarılmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babanın boynuna sarılmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, işinin de hep yürüyeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada boynuna yılan sarılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, elindeki malların gideceğine işaret eder.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments