Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olandan kaçmaya çalışmak boşuna olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerin kapanacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eşinle barıştığını görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, dolandırılacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada iki sevgilinin barıştığını görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments