Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kız çocuğunun olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Rüyada ayrıldığı sevgiliye sarılmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle sarılmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgiline sarılmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığım sevgiliye sarılmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hoş muhabbette olacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığı eşine sarılmak işlerinin bu sayede açılacağına, çok kötü hissedileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ayrıldığın birine sarılmak verilen emeğin boşa gideceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments