Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini kıskanmak

Rüyada sevgilisini kıskanmak

Rüyada sevgilisini kıskanmak parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini kıskanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek kazancının azalmayacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek işlerin toparlanacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili kıskanmak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak işlerinde kara geçeceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments