Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sorunlarının sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak bol hayır duası alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kıskanmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak yeni bir eve sahip olunacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi kıskandığını görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak bir sebeple ortaklığın bozulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini kıskanmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments