Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederek ayrılmak

Rüyada kavga ederek ayrılmak

Rüyada kavga ederek ayrılmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, araba alınacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, uzun yıllar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yol göstereceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ağlamak çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kavga ederken görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini kavga ederken görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, makamının yükseleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşini kavga ederken görmek sorunların çözüm bulacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments