Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ederek ağlamak

Rüyada kavga ederek ağlamak

Rüyada kavga ederek ağlamak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kazancının günden güne arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga ederek ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kavga ederken ağlamak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, özel hayatının renkleneceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kavga ederek ağlamak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret eder.

Rüyada yılanları kavga ederken görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada anneyi kavga ederken görmek örnek insan olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kavga ederken görmek aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kavga ederek ayrılmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bir takım sorunlar çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments