Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliye hasta görmek

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye hasta gördüyseniz:

  • Devam eden bazı münazaraların rafa kaldırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisini hasta görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin hastalandığını görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, geçim derdinin kalmayacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşi hasta görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments