Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin hasta olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin hasta olduğunu görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kazançlı adımlar atılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, para kazanmasına da vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızı çok önemsemenize rağmen sizi yavaşlatıyorlarsa, bir şeyler yapmanız gerekebilir.

Rüyada sevgilisini hasta olarak görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dirliğin bozulabileceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini hasta görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini hasta görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi hasta görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi hasta olarak görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada sevgilini hasta görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin hasta olduğunu görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hasta sevgili görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments