Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı askere göndermek

Rüyada kocayı askere göndermek

Rüyada kocayı askere göndermek sevdiği birini kırmaya, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kocayı askere göndermek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Rüyada kocanı askere göndermek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, parasız kalmaya yorulmaktadır.

Rüyada kocasını askere göndermek çok hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada kocayı askere göndermek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını hacca göndermek borçlarını bitireceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına delalet eder.

Rüyada kızı askere göndermek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada asker göndermek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınını askere göndermek işsiz ise işe gireceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments