Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi askere göndermek

Rüyada sevgiliyi askere göndermek

Rüyada sevgiliyi askere göndermek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, mal ve mülkün telafi edileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Rüyada sevgilini askere göndermek küskünlüklerin oluşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini askere göndermek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi askere göndermek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, herhangi zarara uğramayacağına alamet eder.

Rüyada babayı askere göndermek işinin gücünün rast gideceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını askere göndermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asker göndermek olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kafa dağıtacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini asker göndermek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments