Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, strese gireceğine, gergin olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Rüyada kocasını başka kadınla evlendiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kocasının başka bir kadınla evlendiğini görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, üstünlük elde edeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına inanılır.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kocanın başka biriyle evlendiğini görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, elinin de bollaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments