Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seven birini görmek

Rüyada seni seven birini görmek

Rüyada seni seven birini görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada seni seven birini gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada seni seven bir erkek görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, yolunun açılacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven birini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada seni seven erkeği görmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek mahsullerin fazlalaşacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada seni seven çocuğu görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada seni seveni görmek anlaşmazlıkların biteceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments