Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seveni görmek

Rüyada seni seveni görmek

Rüyada seni seveni görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada seni seveni gördüyseniz:

  • Bir dostunuzun büyük bir sevincine ortak olmanız olasıdır.

Rüyada seni sevmeyen birini görmek düşmanlarının güçleneceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada seni seven birini görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada seni seven kişiyi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Rüyada seni seven bir erkek görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni sevmediğini görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seni seven çocuğu görmek adından konuşulur olacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada seni seveni görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin seni sevmediğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, iç sıkıntısına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments