Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içip pişman olmak

Rüyada rakı içip pişman olmak

Rüyada rakı içip pişman olmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada rakı içip pişman olmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde konforu arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada rakı içip pişman olmak makama ve rızka sahip olacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada bira içip pişman olmak kısmetin açılacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada içki içip pişman olmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işarettir.

Rüyada şarap içip pişman olmak ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, işlerinin hemen hallolacağına işarettir.

Rüyada birinin rakı içtiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine delalettir.

Rüyada rakı içen birini görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının rakı içtiğini görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments