Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin memesini görmek

Rüyada sevgilinin memesini görmek

Rüyada sevgilinin memesini görmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, bir araya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, hırpalanacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin memesini gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Rüyada sevgilinin memesini görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının memesini görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulak memesi görmek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalettir.

Rüyada karısının memelerini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına tabir olunur.

Rüyada memeden öpmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, bolluk içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendi memeni emmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine delalettir.

Rüyada eşinin memesini emmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada memede kitle görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments