Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin memesini emmek

Rüyada eşinin memesini emmek

Rüyada eşinin memesini emmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, mutsuz olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Rüyada eşinin memesini emmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eşinin memesini emmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hayırlı günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük zararlara uğrayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesini emmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada kendi memeni emmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada annenin memesini emmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayan memesi emmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının memesini emmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada memeden süt emmek işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments