Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulak memesi görmek

Rüyada kulak memesi görmek

Rüyada kulak memesi görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak memesi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamak için yalnız kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada kulak memesini emmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak memesini kesmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kulak memesinin koptuğunu görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulak memesi emmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kulak memesi kesmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kulak memesi görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak memesinin kanadığını görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, giderileceğine, rakiplerinin üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinin ucunu görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments