Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kanser görmek

Rüyada arkadaşını kanser görmek

Rüyada arkadaşını kanser görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kanser gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle, duygusal, iş ya da arkadaşlık, hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kanser görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı kanser görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kanser olduğunu görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, insanlarla iç içe olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, korkularını yeneceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına işarettir.

Rüyada kanser olup ölmek hayatının düzene gireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments