Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin kanser olduğunu görmek

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada annenin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Özgür ruhunuz dikkat çekmenize neden oluyor.

Rüyada anneyi kanser olarak görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini kanser olmuş görmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada annemi kanser görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, işe zorla gidip geleceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada annenin kanser olduğunu görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kendi işini açacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesini kanser olduğunu görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, hastalıkların kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi kanser görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada annenizin kanser olduğunu görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada annenin kanser olduğunu öğrenmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments