Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kişinin afiyette kalacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek kırılan kalbin onarılacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hoş muhabbette olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, ayrıcalık elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments