Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek

Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek

Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sürekli tartışacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin fotoğraf gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak oldukça güçlüsünüz.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden fotoğraf almak huzura ve esenliğe kavuşacağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle fotoğrafını görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevgili fotoğrafı görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments