Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını gördüyseniz:

  • Sesli düşünmenin yararı var.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili fotoğrafı görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments