Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili fotoğrafı görmek

Rüyada sevgili fotoğrafı görmek

Rüyada sevgili fotoğrafı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgili fotoğrafı gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını görmek çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek tartışmalı bir işe girileceğine, hak yolunu bulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle fotoğrafını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin fotoğrafını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, ekmeğinin çoğalacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments