Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, fikirlerinin can bulacağına, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişilere güvenmeniz durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz ya da işler istediğiniz şekilde halledilmeyebilir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle fotoğraf çekilmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek yeni bir semte taşınılacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle fotoğraf çekildiğini görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek karamsar ve umutsuz olacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments