Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden fotoğraf almak

Rüyada sevgiliden fotoğraf almak

Rüyada sevgiliden fotoğraf almak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, rakipleri mağlup edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, olumsuz haberler alacağına, umutların biteceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden fotoğraf almak gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili fotoğrafı görmek aile hayatının kötüye gideceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğraf görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, alışveriş yapacağına, heveslerin söneceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğrafını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments