Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ayrıldığını görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, darlık içine düşeceğine, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işarettir.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgilini görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığım sevgiliyi görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments