Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın boynuna sarılmak

Rüyada babanın boynuna sarılmak

Rüyada babanın boynuna sarılmak hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kötü günler yaşayacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, işinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada babanın boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada babanın boynuna sarılmak kredi çekileceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna sarılmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynundan sarılmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bereketli işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın boynuna sarıldığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın boynuna sarılmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments