Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada boynuna sarılmış yılan gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanlarda ilerleme veya kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rüyada boynuna yılan sarılmak çok para kazanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet eder.

Rüyada yılanın boynuna sarıldığını görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuna sarılmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin boynuna sarılmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının boynuna sarılmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, ağız tadından olacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments