Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün boynuna sarılmak

Rüyada ölünün boynuna sarılmak

Rüyada ölünün boynuna sarılmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, güven kaybına uğrayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler isteklerinizi yerine getirmek için sabırsızlanıyor.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalet eder.

Rüyada babanın boynuna sarılmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin boynuna sarılmak masa başı bir işe gireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak maddi kriz yaşanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işarettir.

Rüyada başbakanın boynuna sarılmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak engellerden kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments