Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayçekirdeği satmak

Rüyada ayçekirdeği satmak

Rüyada ayçekirdeği satmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kendisine uğur getireceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ayçekirdeği satmak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Rüyada ayçekirdeği satmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ay batması görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde ay görmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve yıldız görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ay tutulmasını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, iyi bir patron olacağına yorulur.

Rüyada falda ayyıldız görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayşe ismi duymak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yuvarlak ay görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, malının artacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments