Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay batması görmek

Rüyada ay batması görmek

Rüyada ay batması görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, tecrübe sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ay batması gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada ay batması görmek malların çoğalacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada battığını görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kazancının helal para olacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinin battığını görmek maceralara atılacağına, hayır vereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının çamura battığını görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan tekne görmek darlığa düşmeyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamura batmadan yürümek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağa cam battığını görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batan araba görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments