Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada falda ayyıldız görmek

Rüyada falda ayyıldız görmek

Rüyada falda ayyıldız görmek kazancın çoğalacağına, çok daha iyi günler göreceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada falda ayyıldız gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada falda ayyıldız görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada falcıya fal baktırmak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada kahve falında zürafa görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişinin falına bakmak huzurunun artacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada falcıyla konuşmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada fala baktırdığını görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada falda gelin damat görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, mutsuz ve hasta olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada el falına bakmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments