Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlak ay görmek

Rüyada yuvarlak ay görmek

Rüyada yuvarlak ay görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yuvarlak ay gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz.

Rüyada yuvarlak ay görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak ev görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada yuvarlak taş görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yuvarlak şekil görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yuvarlak pencere görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yuvarlak ekmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada yuvarlak fırın görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, rızkın çoğalacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak ekmek görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, koltuğunun yükseleceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments