Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilinin ayrıldığını görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük bir karar verileceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Rüyada sevgiliyle kavga etmek ayrılmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisine sarılmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyi öpmek işveren pozisyonuna geleceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sevgilisinden ayrıldığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada birinin sevgilisinden ayrıldığını görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments