Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle konuşmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle konuşmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak maddi kolaylığa ulaşacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments