Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hakkını savunamayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşıyla evlenmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, güzel bir hayat süreceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulur.

Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek yokluk çekeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments