Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Ya da karşı taraf da aynı şekilde düşünebileceği için işler daha da fazla karışabilir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek dilediği gibi harcama yapacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle evlendiğini görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle evlenmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, saygınlık kazanacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle gizlice evlenmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle evlendiğini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, gelişmelerin olacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments