Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments