Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, onlardan fayda göreceğine, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, isteklerinize kavuşacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada sevgilisiyle evlendiğini görmek tartışmaların son bulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle zorla evlenmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments