Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini görmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgili başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin bir başkasıyla evlendiğini görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek dertlerin başlayacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini evlendiğini görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla evlendiğini görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments