Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş annenin elini öpmek

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek gelir kaynaklarının yok olacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, hak yolunu tutacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmak istiyor ya da değişikliğin gerektiği yerleri görüyor olabilirsiniz.

Rüyada anne baba eli öpmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek daha sık bir araya geleceğine, zor günlerin yaşanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin annesinin elini öpmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada annemin elini öpmek bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zinde kalacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada anne elini öpmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, yardımda bulunacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments