Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayçekirdeği görmek

Rüyada ayçekirdeği görmek

Rüyada ayçekirdeği görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayçekirdeği gördüyseniz:

  • Eşiniz ya da sevgiliniz size karşı çok ilgisiz davranabilir, onda yaratacağınız gerilim aranızın iyice açılmasına sebeb olabilir.

Rüyada gökte ay yıldız görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay yıldız bir arada görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına alamet eder.

Rüyada ay ve bulut görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek aradığı aşkı bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden çok ay görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments