Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneş ve ay tutulması görmek

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, korkularının sona ereceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada güneş ve ay tutulması gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulması izlemek kötü yönde hareket edeceğine, işlerinde verimin artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ay tutulmasını izlemek yeni bir ev alınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işaret eder.

Rüyada ay tutulmasını görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, önemli yerlere geleceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine yorulur.

Rüyada ay tutulması görmek ruhunun şifa bulacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneş tutulması görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments