Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve bulut görmek

Rüyada ay ve bulut görmek

Rüyada ay ve bulut görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada ay ve bulut gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada ay ve bulut görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada buluttan at görmek doğruluktan ayrılmayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada buluttan balık görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, her geçen gün başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada siyah bulut görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kazancının artacağına, rivayet eder.

Rüyada havayı parçalı bulutlu görmek hayat boyu çok sevileceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buluttan bebek görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara bulutların üzerine geldiğini görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, saygınlığının artacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments