Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve güneş görmek

Rüyada ay ve güneş görmek

Rüyada ay ve güneş görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ay ve güneş gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda daha çabuk sonuç almanızı sağlayacak şekilde yönlendirilebilirsiniz.

Rüyada ay ve güneşi yanyana görmek çok kötü günler yaşayacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay ve güneşin çarpıştığını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalettir.

Rüyada güneş ay görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada ay yıldız güneş görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ay güneş tutulması görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ün sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ay ve güneş görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments