Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin aldattığını düşünmek

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz spordan sonra her şeyi farklı bir şekilde değerlendireceksiniz.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aldatıldığını düşünmek hep yerinde sayacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin aldattığını düşünmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine delalettir.

Rüyada bebek aldırmayı düşünmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu düşünmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeyi düşünmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, diplomalı kimse olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada birinin düşündüğünü görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments