Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini tabutta görmek

Rüyada sevgilini tabutta görmek

Rüyada sevgilini tabutta görmek kötü ve zor günler yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini tabutta gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmanız durumunda resmi, hukuki ya da kurumsal konular lehinize dönebilir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşı tabutta görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşayan birinin tabutunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada tabutlar görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada ölen birini tabutun içinde görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ölen kişinin tabutunu görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bilgiyle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri tabutta görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments