Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri tabutta görmek

Rüyada askeri tabutta görmek

Rüyada askeri tabutta görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada askeri tabutta gördüyseniz:

  • Aileniz, eşiniz ya da işlvereniniz size karşı despotça tutumlara girebilir.

Rüyada askeri tabutta görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeşil askeri araç görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri elbise giymek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada askerin elinden tutmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada israil askeri görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri şapka görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri kamyon görmek en büyük acılarının dineceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments