Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutlar görmek

Rüyada tabutlar görmek

Rüyada tabutlar görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada tabutlar gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunun tabutunu görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabutun üzerine oturmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birini tabutta görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde tabutlar görmek görmediği yerlere gideceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada ölüp tabuta girmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tabutun içine yatmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, başarı için fırsatların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabutun içinde görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments